Ingrediente
1 piept de pui
70 g alune
50 g unt
100 g brânză de vaci
1 lingură de maioneză
3 căței de usturoi
20 de boabe de struguri
frunze de salată
piper
sare
Mod de preparare:
1.Pune pieptul de pui la fiert cu puțină sare. Când carnea este deja moale și se desface ușor, scurge apa și lasă-l să se răcească.
2.Freacă untul cu brânza de vaci, dă prin mașina de tocat sau toacă la blender carnea de pui, apoi incorporeaz-o în crema de brânză, adaugă maioneza, usturoiul pisat bine și două linguri de alune pisate fin. Potrivește gustul de sare și piper.
3.Acoperă un platou cu frunze de salată. Din acest amestec formează biluțe, tăvălește-le prin restul de alune pisate și pune-le pe platou. Așază printre ele boabe de struguri.
4.Dă aceste bilute din piept de pui cu branza la rece pentru câteva ore înainte de servire pentru a prinde consistență.
Comentarii
Trimiteți un comentariu