Am descoperit de curand aceasta reteta, foarte buna si sanatoasa. Daca nu aveti incredere in alimentele impachetate si puse la vanzare faceti-va cchiar la voi acasa! ;) Este foarte usor de facut ai de urmat doar acesti 5 pasi simpli! Bafta si Pofta buna!
Ingrediente
- Paine Bagheta - 1 buc
- Rama Maestro - 60 g
- Pasta de tomate - 2 linguri
- Usturoi (catei) - 3 buc
- Busuioc uscat - 1 lingurite
- Sare - 5 g
Preparare
- Taiem bagheta feliute suptiri. Se taie mai bine daca nu este tocmai proaspata si cu un cutit zimtat.
- Topim bucatica de margarina (sau puteti folosi ulei de masline) peste care punem pasta de tomate.
- Adaugam busuioc, sare,cateii de usturoi zdrobiti si amestecam bine totul.
- Cu acest sos ungem fiecare feliuta de bagheta.
- Le asezam frumos in tava si le bagam la cuptor timp de vreo 10 minute sa se usuce (prajeasca), dar sa nu se arda.
Comentarii
Trimiteți un comentariu