Ingrediente
- 1 pachet foi de pandispan
- 150 g crema de branza Almette
- 125 g zahar
- 200 ml smantana pentru frisca
- 1 plic de zahar vanilat
- zeama de la 1 lamaie
Mod de preparare Prajitura cu foi de cacao si crema de lamaie:
Intr-un castron se pune crema de branza si zaharul. Se amesteca bine cat sa se omogenizeze. Separat mixam smanatana cu zaharul vanilat pana devine pufoasa. Amestecam cele 2 compozitii si mixam bine pana obtinem o crema ferma. La sfarsit aromam dupa gust cu zeama de lamaie, mixand bine bine.
Crema obtinuta o impartim in doua parti egale si o repartizam intre cele 3 foi de pandispan. Dam prajitura la rece pentru macar 1 ora, apoi se poate portiona. Mai buna este a doua zi, foile se inmoaie foarte bine si se poate taia foarte frumos.
Mi-am dat seama cam tarziu si oricum ai mei nu stiu daca ar fi acceptat, dar puteti pune in crema si ceva fructe (capsuni, zmeura, afine) , cred ca va fi un deliciu. 
Pofta buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu