Ingrediente Faguri cu miere
3 oua, 3 linguri cu miere, 100 ml ulei, 120 lapte, 2 pliculete zahar vanilat , 1/2 lingurita bicarbonat stins in otet, faina cat cuprinde astfel incat sa obtinem consistenta unui aluat fraged.
Preparare Faguri cu miere
- Ingredientele (oua, lapte, miere, zahar, vanilie, ulei, bicarbonat stins ) se mixeaza cca 5 min. Se adauga treptat faina , framantam pana obtinem un aluat nelipicios, bun de modelat.
- Se pune forma de faguri pe plita, sa se incinga bine . Din aluatul obtinut se formeaza bilute de aceasi marime , le punem pe forma deschisa , apoi presam bine.
- Forma se tine cca 1 min pe o parte, 1 min pe a doua parte, astfel incat sa obtinem faguri copti uniform.
- Se scot din forma si se pun pe o tava la racit.
Pofta Buna !
Comentarii
Trimiteți un comentariu