Ingrediente
- 7-8 cartofi
- 4 oua
-200 de grame cascaval
- cateva linguri smantana
-sare
-piper
-unt
-pesmet
-2 fire de patrunjel
Cartofii se fierb in coaja, cand sunt fierti se decojesc si se taie rondele. Ouale se fierb tari si se taie si ele rondele.
Intr-o tava termoizolanta unsa cu unt si cu pesmet presarat pe fund si pe margini, se aseaza in straturi cartofii, ouale, se rade cascaval si se intinde smantana. Se condimenteaza dupa gust si se repeta pasul. Ultimul strat trebuie sa fie din cascaval, iar peste acesta se presara patrunjelul tocat marunt.
Se da tava la cuptor pentru cca 30 de minute de minute.
Se servesc calzi alaturi de smantana.
Intr-o tava termoizolanta unsa cu unt si cu pesmet presarat pe fund si pe margini, se aseaza in straturi cartofii, ouale, se rade cascaval si se intinde smantana. Se condimenteaza dupa gust si se repeta pasul. Ultimul strat trebuie sa fie din cascaval, iar peste acesta se presara patrunjelul tocat marunt.
Se da tava la cuptor pentru cca 30 de minute de minute.
Se servesc calzi alaturi de smantana.
Comentarii
Trimiteți un comentariu