Ingrediente :
500 gr carne de porc
500 gr mazăre congelată
1 ceapă
2 morcovi
100 ml de bulion
50 ml de ulei
sare, piper dupa gust
Mod de preparare
Carnea se spala, se taie cubulețe potrivite ca mărime. Într-o cratiță se pune uleiul la încins, se adaugă carnea și se lasă până se rumenește ușor. Se adaugă ceapa tăiată mărunt și morcovii tăiați rondele. Se amestecă și se lasă la călit câteva minute.
Mazărea congelată se ține în apă caldă câteva minute. Se adaugă bulionul apoi mazărea
Se adaugă 100 ml de apă caldă se acoperă cratița cu un capac și se lasă să fiarbă la foc mic până carnea este fiartă
Se adaugă boia de ardei dulce, sare și piper dupa gust
Poftă bună!
500 gr carne de porc
500 gr mazăre congelată
1 ceapă
2 morcovi
100 ml de bulion
50 ml de ulei
sare, piper dupa gust
Mod de preparare
Carnea se spala, se taie cubulețe potrivite ca mărime. Într-o cratiță se pune uleiul la încins, se adaugă carnea și se lasă până se rumenește ușor. Se adaugă ceapa tăiată mărunt și morcovii tăiați rondele. Se amestecă și se lasă la călit câteva minute.
Mazărea congelată se ține în apă caldă câteva minute. Se adaugă bulionul apoi mazărea
Se adaugă 100 ml de apă caldă se acoperă cratița cu un capac și se lasă să fiarbă la foc mic până carnea este fiartă
Se adaugă boia de ardei dulce, sare și piper dupa gust
Poftă bună!
Comentarii
Trimiteți un comentariu