Îngrediente pentru friptura de porc și cartofi la cuptor
- 1 cană cu suc de roșii,
- 1 căpățână de usturoi tocat mărunt,
- 2 linguri cu ulei,
- 5-6 cotlete de porc,
- 5-6 cartofi roșii,
- apă
- putină vedeata prospată (patrunjel).
- sare și piper
- 1 cană cu suc de roșii,
- 1 căpățână de usturoi tocat mărunt,
- 2 linguri cu ulei,
- 5-6 cotlete de porc,
- 5-6 cartofi roșii,
- apă
- putină vedeata prospată (patrunjel).
- sare și piper
Mod de preparare:
Se pun cotletele intr-o tavă pentru cuptor.
Se adaugă 1 ceașcă de apă , uleiul, usturoiul tocat marunt, sucul de roșii, cartofii spălați, curățați de coaja și tăiați in felii.
Se preîncălzește cuptorul.
Se bagă tava în cuptor și se lasă la foc moderat circa 1 ora. La final, se adaugă puțină verdeață tocată mărunt.
Se pun cotletele intr-o tavă pentru cuptor.
Se adaugă 1 ceașcă de apă , uleiul, usturoiul tocat marunt, sucul de roșii, cartofii spălați, curățați de coaja și tăiați in felii.
Se preîncălzește cuptorul.
Se bagă tava în cuptor și se lasă la foc moderat circa 1 ora. La final, se adaugă puțină verdeață tocată mărunt.
Comentarii
Trimiteți un comentariu