Ingrediente:
Mod de preparare
Mixam untul bine împreună cu restul ingredientelor mai puțin făina,apoi cu ajutorul unei palete incorporăm faina pană obținem un aluat moale.Amestecăm în continuare cu ajutorul mâinilor pană se omogenizează bine compoziția, întindem aluatul obținut de cca 1-2 cm și decupăm formele dorite,apoi repetăm pană terminăm tot aluatul.
Punem formele obținute într-o tavă unsă cu ulei și le punem în cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de 15 min. sau până sunt rumenite pe margini.
Tips:
- 200g unt
- 330g faina
- 80g zahar pudra
- 1 lingurita de coaja de portocala
- 1/2 lingurita praf de copt
- 1/2 lingurita esenta de vanilie
- 1 plic zahar vanilat
Mod de preparare
Mixam untul bine împreună cu restul ingredientelor mai puțin făina,apoi cu ajutorul unei palete incorporăm faina pană obținem un aluat moale.Amestecăm în continuare cu ajutorul mâinilor pană se omogenizează bine compoziția, întindem aluatul obținut de cca 1-2 cm și decupăm formele dorite,apoi repetăm pană terminăm tot aluatul.
Punem formele obținute într-o tavă unsă cu ulei și le punem în cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de 15 min. sau până sunt rumenite pe margini.
Tips:
- untul îl putem pune 30 de secunde în cuptorul cu microunde
- se pot face cercuri mici și se pot uni câte două cu gem
- se poate topi ciocolata și turna peste ele sau se pot scufunda jumătate în ciocolată
o reteta gustoasa, promit ca o voi incerca si in acelasi timp sfatuiesc toti vizitatori dvs. sa o incerce si ei
RăspundețiȘtergerepare o reteta gustoasa, promit ca o voi incerca in curand, sper ca si alti vizitatori imi vor urma exemplu.
P.S sper ca veti continua sa ne incantati ochiul si gustul cu minunile dvs culinare. spor la treaba
yam yam suna delicios !!!!
RăspundețiȘtergere